Νέα καταγγελία για το κύκλωμα εμπορίας ζώων: Του πούλησαν σκύλο «toy» και έφτασε τα 15 κιλά
Σε δομές στον Δήμο Παιανίας και στον Δήμο Σπάτων μεταφέρθηκαν τα 27 σκυλιά που βρέθηκαν στην οικία, που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα εμπορίας ζώων, που εξαρθρώθηκε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε δομές στον Δήμο Παιανίας και στον Δήμο Σπάτων μεταφέρθηκαν τα 27 σκυλιά που βρέθηκαν στην οικία, που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα εμπορίας ζώων, που εξαρθρώθηκε.
«Εμείς αγνοούσαμε ως δήμος το όλο γεγονός καθώς όλη η δραστηριότητα του κυκλώματος ήταν γύρω από την περιοχή των Σπάτων και του Γέρακα», επεσήμανε, μιλώντας στο OPEN και το OPEN ΤΩΡΑ ο αντιδήμαρχος Παιανίας, Γιάννης Πανούσης.
«Φρούριο το αρχηγείο τους»
«Αυτό που αντικρίσαμε εκεί, ήταν η απόλυτη φρίκη. Ένα φρούριο, ένα σπίτι, μία γενικευμένη ταλαιπωρία. Κάθε ημέρα και κάθε ώρα αυτό το κουβάρι ξετυλίγεται και δεν ξέρουμε σε ποιον δήμο θα φτάσει», συμπλήρωσε.
Θύμα του κυκλώματος κατήγγειλε στον τηλεοπτικό ότι του πούλησαν ένα καφέ σκυλάκι «toy» κι αυτό όχι μόνο ξέβαψε, αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα έφτασε τα 15 κιλά.
«Καμπανάκι» ΟΣΕ για το τμήμα ΣΚΑ - Οινόη: Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός θραύσεων - Συνεχείς οι βλάβες και οι καθυστερήσεις στον Προαστιακό
«Θύελλα» αντιδράσεων για τον Νίκο Παππά - Το παρασκήνιο της διαγραφής και το χρονικό με την επίθεση σε δημοσιογράφο
Στα «κάγκελα» οι αγρότες: Μήνυμα κλιμάκωσης στέλνουν από τα μπλόκα - Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η «καρδιά» της Ελλάδας χτυπά στο ναυπηγείο του Λοριάν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




