Μαγνησία: Δύο μαθήτριες οι κορυφαίες στις πανελλαδικές εξετάσεις
Η Παναγιώτα Φιλοσόγλου και η Τάνια Γκαγιάννη συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια στις φετινές εξετάσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο νεαρές γυναίκες από τη Μαγνησία κρατούν τα σκήπτρα της πρωτιάς στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Παναγιώτα Φιλοσόγλου, μαθήτρια του 3ου Γενικού Λυκείου Βόλου, αναδείχθηκε πρώτη των πρώτων στη Μαγνησία με βαθμολογία 19.300 μόρια, εξασφαλίζοντας την είσοδό της στην Ιατρική Σχολή. Μεθοδική, συγκεντρωμένη και σταθερά προσανατολισμένη στον στόχο της, η Παναγιώτα αποτελεί πρότυπο επιτυχίας και αφοσίωσης.
Από την άλλη, η Τάνια Γκαγιάννη, με 19.360 μόρια, καταγράφει μια ξεχωριστή πορεία. Στα 25 της χρόνια, ήδη στρατιωτικός και μηχανικός ελικοπτέρων, η Τάνια αποφάσισε να διεκδικήσει μια νέα διαδρομή γνώσης, πετυχαίνοντας την εισαγωγή της στη Σχολή Μηχανολόγων-Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η 25χρονη ως επαγγελματίας συντηρεί ελικόπτερα τύπου «Απάτσι» και έχει ενεργή δράση στις πολεμικές τέχνες, στις οποίες έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις. «Εισάγομαι στη σχολή που πάντα επιθυμούσα – από τα “Απάτσι” περνάω στα αμφιθέατρα του πανεπιστημίου», ανέφερε η Τάνια Γκαγιάννη.
Διαβάστε ακόμη
Τραμπ: «Είχα μια καλή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν» - Αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση με Ζελένσκι
Μπριζίτ Μπαρντό: Ο μύθος, η επανάσταση και οι σκιές πίσω από το απόλυτο σύμβολο του σεξ
Οι μεγαλύτερες απορίες των Ελλήνων το 2025 σύμφωνα με τη Google – Αυτά τα γεγονότα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον
Σοκαριστική στιγμή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο γκολκίπερ του Σουδάν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



