Καστοριά: Οι Ρώσοι έκλεψαν την παράσταση στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας (pics)
Συμμετείχαν αγοραστές από 42 χώρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αύξηση 13% κατέγραψαν οι Ρώσοι αγοραστές γούνας στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας της Καστοριάς αποτελώντας τον κύριο όγκο των πελατών και της φετινής διοργάνωσης η οποία πραγματοποιήθηκε από τις από τις 2 έως τις 5 Μαΐου.
Αυξημένος ήταν, επίσης, ο αριθμός των Ουκρανών, Τούρκων, Ιταλών, Ρουμάνων και Κορεατών εμπορικών επισκεπτών, ενώ συνολικά συμμετείχαν 121 εκθέτες-γουνοποιοί.
Γούνινα παλτό και ζακέτες, αξεσουάρ γούνας, γουνοδέρματα, τσάντες και δερμάτινα είδη κορυφαίας ποιότητας, σε χρώματα και σχέδια που συμβαδίζουν με τις τελευταίες επιταγές της μόδας για το φθινόπωρο - χειμώνα 2019 -2020, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των περισσότερων εμπόρων.
Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι διοργανωτές της έκθεσης και από τις συμφωνίες που καταγράφηκαν μεταξύ παραγωγών και πελατών, καθιστώντας την μί απαό τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου διεθνώς.
Την 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς, ενώ Μέγας Χορηγός ήταν το Δημοπρατήριο της NAFA και Χρυσός Χορηγός η SAGA FURS.
Την Έκθεση υποστήριξαν οι Δήμοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.
Μαίνεται η φωτιά στη Δυτική Αττική: Τα τρία δυσκολότερα μέτωπα και η ανησυχία στην Ψάθα - Live ενημέρωση
Μπλόκο στον διαγωνισμό της ΣΤΑΣΥ για τις νέες ηλεκτρονικές πινακίδες του ΗΣΑΠ
«Πόλεμος ή συμφωνία;» Οι Ιρανοί προσπαθούν να διαβάσουν τις κινήσεις του Τραμπ - «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο»
Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα; - Έχουμε δικτατορία ανόητε…
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




