Ένοχος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου
Οι δικηγόροι υπεράσπισης προσπάθησαν να πείσουν για ελαφρυντικά, ωστόσο η Εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο 51χρονος κρεοπώλης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο τον Ιανουάριο του 2024 στην περιοχή του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.
Ατάραχος ο κατηγορούμενος
Ο κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση ατάραχος χωρίς καμία αντίδραση. Οι δικηγόροι υπεράσπισης προσπάθησαν να πείσουν για ελαφρυντικά, ωστόσο η Εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.
Σύμφωνα με το tempo24 το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα και καταδίκασε τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Οι δικαστές συνεδριάζουν για να αποφασίσουν την ποινή που θα επιβάλλουν και εάν θα κάνουν δεκτά ελαφρυντικά , όπως ζητά η πλευρά της υπεράσπισης.
Να σημειωθεί πως η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε στις αρχές του μήνα και χρειάστηκε αρκετές επαναλαμβανόμενες συνεδριάσεις τις προηγούμενες εβδομάδες για να εξεταστούν οι μάρτυρες κατηγορίες και υπεράσπισης.
«Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανές συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
«Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



