Ρέθυμνο: 43χρονος συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς - Βρέθηκαν 46 κάλυκες
Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας, δεκάδες φυσίγγια και κάλυκες – Ο άνδρας φέρεται να αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 43χρονος στο Ρέθυμνο, συνελήφθη και κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία.
Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στο σπίτι του 43χρονου ερίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί.
Από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του αλλά και σε υπαίθριο χώρο που έλαβε μέρος η εκδήλωση, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας, 196 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 46 κάλυκες και συνελήφθη ως υπεύθυνος διοργάνωσης της εκδήλωσης διότι δεν παρείχε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανακάλυψη των δραστών που προέβησαν στη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Ρεθύμνου.
Σύλληψη Ελληνοκυπρίων στα Κατεχόμενα για «κατασκοπεία»
Καρκινοπαθής περιμένει το φάρμακό της 10 μέρες: «Μου είπαν να πάω στην Αθήνα να το πάρω»
Η σκιά του 1974 θεριεύει: Σταθερή η Άγκυρα στο δόγμα της διχοτόμησης, κάνοντας νέα... απόβαση στη μνήμη
Διπλή ιστορική πρόκριση για την Ελλάδα: Στην τετράδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος άνδρες και γυναίκες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr