One Channel: Πότε θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος της Alter Ego για την αδειοδότηση
Οι ρυθμοί «χελώνας» οφείλονται στο γεγονός ότι η Ανεξάρτητη Αρχή είναι υποστελεχωμένη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η διαδικασία ελέγχου της Alter Ego για την αδειοδότηση του One Channel, του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη είναι σε εξέλιξη από τα αρμόδια κλιμάκια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και δεν προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από το τέλος Ιουνίου.
Στην ολομέλεια του Συμβουλίου έχουν υποβληθεί οι εκθέσεις των οικονομολόγων του ΕΣΡ, ενώ αναμένονται οι εκθέσεις των νομικών. Οι ρυθμοί «χελώνας» οφείλονται στο γεγονός ότι η Ανεξάρτητη Αρχή είναι υποστελεχωμένη και οι ειδικοί επιστήμονες δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπερωρίες και υπερεργασίες για τις οποίες αν και είχαν λάβει διαβεβαίωση από την ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για καταβολή εφάπαξ αποζημίωσης, έχουν συμπληρωθεί τέσσερις μήνες και ακόμα αναμένεται το σχέδιο ΚΥΑ που θα ρύθμιζε την εκκρεμότητα.
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη
Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



