Συμπλοκή ανηλίκων σε σχολείο του Παλαιού Φαλήρου - Δύο τραυματίες
Πάνω από 20 άτομα ενεπλάκησαν στο συμβάν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανηλίκους καταγράφεται στη χώρα, καθώς περίπου στις 11 το βράδυ της Κυριακής (6/7) 20-30 άτομα ενεπλάκησαν σε συμβάν που έγινε σε δημοτικό σχολείο του Παλαιού Φαλήρου.
Συγκεκριμένα, οι έφηβοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ξεσηκώνοντας τη γειτονιά. Μάλιστα, από το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο παιδιά ηλικίας 17 και 16 ετών, χωρίς -ευτυχώς- να έχουν κάτι σοβαρό.
Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα πολλά αντίστοιχα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, με τους ανήλικους σε πολλές περιπτώσεις να καταγράφουν τις πράξεις τους, προκειμένου να τις αναρτήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε ακόμη
Φρίκη στην Κυψέλη: Βρήκαν κατεψυγμένο βρέφος στις αποσκευές οικογένειας μέσα σε διαμέρισμα Airbnb
Οι δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου θα δείξουν τη νέα ισορροπία - Η μάχη του 25% και ο γρίφος της Κεντροαριστεράς
«Είμαστε απολύτως βέβαιοι»: Αρχαιολόγοι λένε ότι εντόπισαν τη χαμένη πόλη των θαυμάτων του Χριστού
Ο εφιάλτης του υπερτουρισμού στην Κρήτη: Ο Μπάλος «βουλιάζει» από εκατοντάδες επισκέπτες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



