Ερυθρά Θάλασσα: Δυο νεκροί από επίθεση των Χούθι σε ελληνόκτητο πλοίο
Επιβεβαιώνονται οι φόβοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιβεβαιώνονται, οι αρχικές πληροφορίες που διέρρευσαν το βράδυ της Δευτέρας (7/7) για ύπαρξη νεκρών από την επίθεση των Χούθι εναντίον του ελληνόκτητου πλοίου «Eternity» στην Ερυθρά Θάλασσα.
Σύμφωνα με το Reuters, οι θάνατοι, οι πρώτοι από τον Ιούνιο του 2024, ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των ναυτικών που σκοτώθηκαν σε επιθέσεις εναντίον πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα σε έξι.
Νωρίτερα, η βρετανική υπηρεσία UKMTO (United Kingdom Maritime Trade Operations) είχε ανακοινώσει ότι το Eternity C «παραμένει περικυκλωμένο από μικρά (ταχύπλοα) σκάφη και συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις».
Μετά την επίθεση, το πλοίο παρέμενε ακινητοποιημένο στην περιοχή και το πλήρωμα διατάχθηκε να εγκαταλείψει το πλοίο, αλλά οι σωσίβιες λέμβοι είχαν καταστραφεί, πρόσθεσαν δύο πηγές με γνώση του θέματος.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



