Θεσσαλονίκη: Μέλη του ΚΚΕ κατήγγειλαν επίθεση από τη Χρυσή Αυγή
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι μέχρι στιγμής δεν έγινε καταγγελία για το περιστατικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Eπίθεση από δέκα άτομα, μέλη του Ιερού Λόχου και της Χρυσής Αυγής δέχθηκαν τη Δευτέρα μέλη του ΚΚΕ, την ώρα που έκαναν αφισοκόλληση στην πλατεία Δημοκρατίας, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης του κόμματος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Η συγκεκριμένη ενέργεια μόνο τυχαία δεν είναι! Αποτελεί τμήμα μιας σχεδιασμένης επίθεσης που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα ενάντια στο ΚΚΕ από ακροδεξιά στοιχεία, αφού προηγήθηκαν αντίστοιχες ενέργειες και στην Μενεμένη, με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Κ.Ο. Αμπελοκήπων - Μενεμένης.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι μέχρι στιγμής δεν έγινε καταγγελία για το περιστατικό.
Κραν Μοντανά: Γιατί οι έρευνες επικεντρώνονται στην ηχομόνωση του μπαρ - Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης στην απολογία του
Ξάνθη: Παίρνει εξιτήριο ο 9χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα - Οι γιατροί έσωσαν το μάτι του
Η Λαγκάρντ βγάζει πάνω από 726.000 ευρώ τον χρόνο - Η αποκάλυψη για τον πραγματικό μισθό της
Πώς μια μικρή αλλαγή στο σχεδιασμό της μπαταρίας θα μπορούσε να μειώσει τις πυρκαγιές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



