Μήνυμα του 112 για τη φωτιά στη Σίνδο: «Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα»
Η πυρκαγιά καίει σε υπαίθριο χώρο κέντρου ανακύκλωσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ήχησε το 112 για την φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (14/7) σε υπαίθριο χώρο κέντρου ανακύκλωσης, στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.
«Επικίνδυνοι καπνοί. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες & παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται στο μήνυμα που εστάλη μέσω του 112 σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
— 112 Greece (@112Greece) July 14, 2025
🆘 Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο κέντρου ανακύκλωσης στην περιοχή #Σίνδος της Περιφερειακής Ενότητας #Θεσσαλονίκης
‼️ Επικίνδυνοι καπνοί
‼️ Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες & παράθυρα
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών@pyrosvestiki…
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, υδροφόρες των ΟΤΑ, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη.
Σημειώνεται ότι σε 38 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, οι 37 αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο.
«Λύσεις ή γενικός αποκλεισμός»: Στο Μαξίμου την Τρίτη οι αγρότες με διπλή αντιπροσωπεία - Χαλαρώνουν τα μπλόκα, τι θα ζητήσουν
Η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε» - Στους 116 οι νεκροί από τις διαδηλώσεις
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή: Παγετός και τσουχτερό κρύο - πού θα χιονίσει
Λάμπρος Κωνσταντάρας στο ethnos.gr: «Με τη Μαλέσκου είμαστε εντελώς διαφορετικοί, αλλά αυτό έχει ενδιαφέρον»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



