Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά - Κατασχέθηκαν πάνω από 8,5 κιλά κάνναβης
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη τριών ανδρών ηλικίας 22, 23 και 34 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.
Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης, μετά από πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε γνώση αστυνομικών του ΑΤ Μαλεβιζίου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, ότι οι δράστες κατέχουν και διακινούν μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν o 22χρονος με τον 23χρονο και ακινητοποιήθηκαν, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στους ίδιους και σε έρευνα στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά, 8 κιλά και 622,5 γραμμάρια κάνναβης, 32,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 πιστόλι με γεμιστήρα, 3 ζυγαριές ακριβείας, 2.635 ευρώ, φυσίγγιο και κινητά τηλέφωνα.
Όπως διαπιστώθηκε, μεγάλο μέρος των ποσοτήτων κάνναβης βρισκόταν σε συσκευασίες μέσα σε καλυμμένα πακέτα, τα οποία είχαν αποσταλεί με εταιρεία ταχυμεταφορών με παραλήπτη τον 34χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
Κωνσταντοπούλου για μήνυση σε Γεωργιάδη: Να ζητήσει παραιτήσεις ή να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης
Politico: Οι πολίτες της Δύσης φοβούνται όλο και περισσότερο έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο
Κώστας Μακέδος για τα προβλήματα παχυσαρκίας: «Τώρα κατέληξα ακίνητος»
Σήμερα ο δεύτερος Ημιτελικός του Εθνικού Τελικού - Όλα όσα θα δούμε και τα φαβορί
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



