Ενότητες στο άρθρο: 📌 Θέλησαν να τον ταπεινώσουν📌 Ανήλικος ο ένας από τους δράστες που συνελήφθη
Θεσσαλονίκη: Τον λήστεψαν αφότου τον ανάγκασαν να χορέψει και τον ξυλοκόπησαν
Ανήλικος ο ένας από τους δράστες που συνελήφθη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/07) εντός των ορίων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Θέλησαν να τον ταπεινώσουν
Πληροφορίες του thesstoday.gr αναφέρουν πως τρία άτομα πλησίασαν έναν 52χρονο άνδρα και τον απείλησαν με μαχαίρι. Οι τρεις δράστες δεν αρκέστηκαν στο να ληστέψουν τον 52χρονο αφού, πριν του αποσπάσουν ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε πάνω του, τον ανάγκασαν να χορέψει και τον ξυλοκόπησαν, σε μία πράξη ταπείνωσης.
Ανήλικος ο ένας από τους δράστες που συνελήφθη
Μάλιστα, ένας από τους εμπλεκόμενους κατέγραψε το βίαιο επεισόδιο στο κινητό του τηλέφωνο. Οι Αρχές ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τον έναν από τους τρεις, ο οποίος είναι μόλις 15 ετών.
Διαβάστε ακόμη
«Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



