Ηλίας Κασιδιάρης: Παραμένει στη φυλακή - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης
Δεν έγινε δεκτό το νέο αίτημα που κατέθεσε για να αποφυλακιστεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για ακόμα μια φορά οι δικαστές του Τριμελούς Συμβουλίου Λαμίας δεν έκαναν δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος θα παραμείνει στη φυλακή.
Συγκεκριμένα, η εν λόγω απόφαση πάρθηκε με ψήφους 2-1 παρά την εισαγγελική πρόταση, που για πρώτη φορά ήταν θετική για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω εισήγηση προέκυψε από την αθώωση του Κασιδιάρη για την υπόθεση των Σπαρτιατών, όπου ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε εξαπάτηση εκλογέων, ενώ έχει συμπληρώσει εδώ και 1,5 χρόνο τα 3/5 της ποινής του.
Πριν από λίγες ημέρες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας είχε αποφασίσει την αποφυλάκιση δύο άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, του Χρήστου Παππά και του Ηλία Παναγιώταρου, οι οποίοι κρατούνταν στις φυλακές Δομοκού, με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Σενάρια για προσωπικές διαφορές και αντίποινα πίσω από τον εμπρησμό στη Νέα Ιωνία - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Θάνατος Μαζωνάκη: Ανοίγουν τα κινητά έξι προσώπων - Στο μικροσκόπιο δύο μήνες επικοινωνιών
Θα βαριόταν κι ο Μαρουσάκης: Πόσες σερί μέρες βρέχει στο Τόκιο και ποιο ρεκόρ έσπασε
Ο Ίαν ΜακΓιούαν στην Αθήνα - Οι επιλογές, τα λάθη και οι συνέπειες που σημάδεψαν τα βιβλία του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



