Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτοψία στο καμένο διαμέρισμα του ηθοποιού στην Πατησίων
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε να περιγράφει στις Αρχές τις κινήσεις του και πιθανώς το χρονικό της φωτιάς, όπως το βίωσε ο ίδιος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στο διαμέρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη που παραδόθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Παρασκευής (18/7), πραγματοποίησαν αυτοψία οι πραγματογνώμονες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος (ΔΑΕΕ).
Η εικόνα που αντίκρισαν στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση της Πατησίων με την οδό Πιπίνου, μαρτυρά ολοκληρωτική καταστροφή, με το εσωτερικό και το μπαλκόνι να έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές.
Μέσα στο φλεγόμενο σπίτι ο Φιλιππίδης
Κατά τη στιγμή της πυρκαγιάς, ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να σβήσει μόνος του τις φλόγες χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες, όμως τελικά κάλεσε την Άμεση Δράση και την Πυροσβεστική, οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν παρών και στην αυτοψία των Aρχών, όπου εμφανίστηκε να περιγράφει τις κινήσεις του και πιθανώς το χρονικό της φωτιάς, όπως το βίωσε ο ίδιος.
«Πιθανός εμπρησμός», λέει ο δικηγόρος του ηθοποιού
Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανέφερε πως το ενδεχόμενο του εμπρησμού δεν μπορεί να αποκλειστεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «είναι πιθανό» να πρόκειται για εμπρησμό, με τις αρχές να ερευνούν όλα τα σενάρια.
Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριαλένα Κάρμπουρη - Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο
Στη Βουλή η αφίσα με τη ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη - Η παρέμβαση Μενδώνη και οι ενστάσεις Κωνσταντοπούλου
Περιστέρι: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον σύζυγό της
Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 20χρονης Χριστίνας - Καταγγελίες για 10 ασθενοφόρα στο πάρτι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



