Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτοψία στο καμένο διαμέρισμα του ηθοποιού στην Πατησίων
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε να περιγράφει στις Αρχές τις κινήσεις του και πιθανώς το χρονικό της φωτιάς, όπως το βίωσε ο ίδιος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στο διαμέρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη που παραδόθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Παρασκευής (18/7), πραγματοποίησαν αυτοψία οι πραγματογνώμονες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος (ΔΑΕΕ).
Η εικόνα που αντίκρισαν στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση της Πατησίων με την οδό Πιπίνου, μαρτυρά ολοκληρωτική καταστροφή, με το εσωτερικό και το μπαλκόνι να έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές.
Μέσα στο φλεγόμενο σπίτι ο Φιλιππίδης
Κατά τη στιγμή της πυρκαγιάς, ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να σβήσει μόνος του τις φλόγες χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες, όμως τελικά κάλεσε την Άμεση Δράση και την Πυροσβεστική, οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν παρών και στην αυτοψία των Aρχών, όπου εμφανίστηκε να περιγράφει τις κινήσεις του και πιθανώς το χρονικό της φωτιάς, όπως το βίωσε ο ίδιος.
«Πιθανός εμπρησμός», λέει ο δικηγόρος του ηθοποιού
Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανέφερε πως το ενδεχόμενο του εμπρησμού δεν μπορεί να αποκλειστεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «είναι πιθανό» να πρόκειται για εμπρησμό, με τις αρχές να ερευνούν όλα τα σενάρια.
«Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



