Χαλκιδική: Μάζεψαν δύο τόνους πετσέτες, ομπρέλες και ξαπλώστρες από ελεύθερες παραλίες
Η επιχείρηση έγινε στις παραλίες της Καλλιθέας και του Πολυχρόνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο τόνους ξαπλώστρες, ομπρέλες και κυρίως πετσέτες, που αφήνουν λουόμενοι, προκειμένου να έχουν μόνιμα θέση στις ελεύθερες παραλίες της Καλλιθέας και του Πολύχρονου, μάζεψαν μέσα σε μόλις δύο ώρες συνεργεία του Δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, σύμφωνα με τη voria.gr.
«Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6:00 το πρωί κι ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8:00. Συγκεντρώσαμε δύο φορτηγά με αντικείμενα, από τα οποία δεν επιστρέφεται τίποτα και οδηγούνται στην ανακύκλωση», δήλωσε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Παύλος Παντζίκης.
Το πρόβλημα, ειδικά στις παραλίες των δύο παραπάνω οικισμών, υπάρχει χρόνια και συνεχίζεται παρά τις ανακοινώσεις και τις επιχειρήσεις του δήμου.
Τουρίστες αλλά και κάτοικοι απλώνουν πετσέτες και αφήνουν ομπρέλες και ξαπλώστρες καταλαμβάνοντας θέση στην παραλία, ακόμα κι όταν κοιμούνται τη νύχτα στα δωμάτιά τους.
Ανάλογες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες παραλίες του Δήμου Κασσάνδρας.
Διαβάστε ακόμη
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




