Ενότητες στο άρθρο: 📌 Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη
Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτιά σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί. Οι ένοικοι απομακρύνθηκαν εγκαίρως.
Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη
Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά παραμένουν άγνωστα και βρίσκονται υπό διερεύνηση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Διαβάστε ακόμη
Στη δικαστική αίθουσα για τα Τέμπη: Η πρώτη «ρωγμή» με τις αποζημιώσεις και τι σημαίνει για τη δίκη που ξεκινά σήμερα
Έρχεται το ακριβότερο Πάσχα των τελευταίων χρόνων - «Κατά 20% υψηλότερες οι τιμές όλων των προϊόντων»
Στον «πάγο» 8.000 μοτοσικλέτες μετά το μπλόκο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον διαγωνισμό για τις πινακίδες
Η Αττική στον πυρήνα της κακοκαιρίας Erminio: Η σύγκλιση των ανέμων και η πανσέληνος ανεβάζουν την επικινδυνότητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



