Μετέωρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 59χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος αγνοείται στην περιοχή του Καστρακίου, στον δήμο Μετεώρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε αναχωρήσει για να επιβλέψει το κοπάδι του, όμως δεν επέστρεψε, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους οικείους του και κινητοποίησε τις αρχές.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας επιχειρούν στην περιοχή, με τη συμμετοχή εθελοντών αλλά και τη συνδρομή δύο drones του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μετεώρων. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή του Καστρακίου.
Η αστυνομία καλεί όποιον έχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία να επικοινωνήσει άμεσα με τις τοπικές αρχές.
Σε διαφορετικά «στρατόπεδα» οι αγρότες των μπλόκων: Αυτοί που άλλαξαν γνώμη στο 90' και η θέση του Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της
Η Γροιλανδία δεν πρόκειται να δεχθεί εξαγορά από τον Τραμπ: «Θα αμυνθούμε μέσω του NATO»
«Πέθανες;»: Η viral εφαρμογή που αν δεν δώσεις σημεία ζωής για 2 μέρες «σημάνει συναγερμό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



