Τραγωδία στην Κάρπαθο: Νεκρός ο 61χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε βραχώδη ακτή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (27 Ιουλίου) ο 61χρονος ημεδαπός υποβρύχιος αλιέας, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου (26/7) στην Κάρπαθο. Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί για ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ποτάλι, βορειοδυτικά του νησιού, και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Συντονισμένες επιχειρήσεις σε θάλασσα και ξηρά
Μετά την εξαφάνισή του, τέθηκε σε κινητοποίηση το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, υπό τον συντονισμό του οποίου ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες.
Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν:
- Περιπολικό σκάφος και ναυαγοσωστικό του Λιμενικού
- Τέσσερα ιδιωτικά σκάφη και δύο ιδιώτες δύτες
- Περιπολικό όχημα από ξηράς
- Ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας
Παρά την κινητοποίηση, οι πρώτες προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα.
Τραγική κατάληξη
Ο 61χρονος εντοπίστηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του από στέλεχος του Λιμενικού, σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων, νοτιοδυτικά της Καρπάθου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από τις αρμόδιες Λιμενικές Αρχές Καρπάθου και Κάσου.
Οι «35» του Συνασπισμού Προθύμων επικύρωσαν εγγυήσεις ασφαλείας: «Ποτέ μια συμφωνία δεν θα σημαίνει παράδοση της Ουκρανίας»
Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε «ευρωστρατό» στην Ουκρανία: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το Παρίσι
Η φον ντερ Λάιεν «χρυσώνει» το χάπι στους αγρότες για τη Mercosur: Προτείνει αποδέσμευση 45 δισ. ευρώ
Ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή που διχάζει, σαρώνει στα εισιτήρια και απογειώνει το ελληνικό box office
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



