Αιτωλοακαρνανία: Τουρίστρια κατήγγειλε 4 νεαρούς ότι τη βιντεοσκόπησαν και διακίνησαν ερωτικές της σκηνές
Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί 20, 22, 23 και 26 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Aστυνομικοί του Α.Τ. Ακτίου Βόνιτσας προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις στην περιοχή της Παλαίρου, χθες 26 Ιουλίου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το το τοπικό μέσο agrinionews.gr, η γυναίκα βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή ότα κατήγγειλε τέσσερις νεαρούς 20, 22, 23 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ενώ συνευρισκόταν ερωτικά με τον έναν εξ αυτών, οι τρεις άλλοι βιντεοσκόπησαν την πράξη και την διαμοίρασαν μέσω κινητών τηλεφώνων.
Οι νεαροί συλληφθέντες από μεριάς τους αρνούνται ότι προέβησαν σε διανομή του υλικού, υποστηρίζοντας ότι αυτό διεγράφη αμέσως.
Διαβάστε ακόμη
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



