Ισόβια στον γυναικοκτόνο της Κυριακής Γρίβα - Τη δολοφόνησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου περί μειωμένου καταλογισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισόβια στον γυναικοκτόνο της Κυριακής Γρίβα, που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.
Στο άκουσα της απόφασης τακτικών δικαστών και ενόρκων οι συγγενείς της 28χρονης Κυριακής ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ ανέκφραστος παρέμεινε ο γυναικοκτόνος.
Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος δεν ζήτησε την χορήγηση ελαφρυντικών περιστάσεων, κηρύχθηκε ένοχος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του πλημμελήματος της οπλοφορίας - οπλοχρησίας καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.
Το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε τους ισχυρισμούς του για μειωμένο καταλογισμό και έκρινε πως λειτούργησε με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Διαβάστε ακόμη
Πότε αναμένονται εξελίξεις για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης - Ο σχεδιασμός της Αθήνας και ο εκνευρισμός της Άγκυρας
Πολεοδομία Καλαμάτας: Οι προειδοποιήσεις των μηχανικών στο ΥΠΕΝ πριν από τις απειλές θανάτου στη διευθύντρια
Βαρέα και ανθυγιεινά σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ: Ποιοι δικαιούνται πλήρη σύνταξη στα 62 - Οι όροι ένταξης
Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




