Ισόβια στον γυναικοκτόνο της Κυριακής Γρίβα - Τη δολοφόνησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου περί μειωμένου καταλογισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισόβια στον γυναικοκτόνο της Κυριακής Γρίβα, που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.
Στο άκουσα της απόφασης τακτικών δικαστών και ενόρκων οι συγγενείς της 28χρονης Κυριακής ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ ανέκφραστος παρέμεινε ο γυναικοκτόνος.
Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος δεν ζήτησε την χορήγηση ελαφρυντικών περιστάσεων, κηρύχθηκε ένοχος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του πλημμελήματος της οπλοφορίας - οπλοχρησίας καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.
Το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε τους ισχυρισμούς του για μειωμένο καταλογισμό και έκρινε πως λειτούργησε με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Διαβάστε ακόμη
Ραγδαίες εξελίξεις στο Ιράν: Αναφορές ότι ο υπουργός Άμυνας και ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης είναι νεκροί
«Έχουμε ενδείξεις ότι σκοτώσαμε τον Χαμενεΐ» λέει το Ισραήλ - Διαψεύδει η Τεχεράνη
Τέμπη 3 χρόνια μετά: Ένταση και επεισόδια μετά το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Καισαριανή: Στην κατοχή του ελληνικού κράτους οι φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 - Η δήλωση Μενδώνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



