Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ήχησε το 112
Φωτιά στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης: Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το μέτωπο της φωτιάς είναι μεγάλο, ενώ καθόλη τη διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη στην Άσσηρο της Θεσσαλονίκης ώστε η φωτιά να μην απειλήσει σπίτια και κατοικημένες περιοχές. Με το πρώτο φως της ημέρας θα συνδράμουν τις προσπάθειες κατάσβεσης και εναέρια μέσα.
Ήχησε το 112
Οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112, ώστε αν βρίσκονται στις περιοχές Χρυσαυγή και Πολυδένδρι να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
Σύμφωνα με το thestival.gr, η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στον κόμβο Στρυμονικού έχει διακοπεί, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Μαυροράχη.
Διαβάστε ακόμη
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



