Φυλακές Κορυδαλλού: Νέα συμπλοκή - Στο νοσοκομείο ένας κρατούμενος
Από τη συμπλοκή κρατουμένων, κυρίως από τη βόρειο Αφρική, τραυματίσθηκε ένας 25χρονος Μαροκινός στον λαιμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενα ακόμη αιματηρό περιστατικό έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού το απόγευμα της Τετάρτης, με συνέπεια ένας κρατούμενος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Το νέο επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου έχουν σημειωθεί οι περισσότερες αιματηρές επιθέσεις. Ανάμεσα σε αυτές η δολοφονία, τον περασμένο Ιανουάριο, του 36χρονου Αλβανού ποινικού Αλμπερ Μπάκο.
Από τη συμπλοκή κρατουμένων, κυρίως από τη βόρειο Αφρική, τραυματίσθηκε ένας 25χρονος Μαροκινός στον λαιμό και ένας ομοεθνής του, που δεν διατρέχει κίνδυνο.
Και ενώ είναι έντονοι ο φόβος ότι ο κύκλος του αίματος στα σωφρονιστικά καταστήματα θα συνεχισθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε ακόμη
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




