Φυλακές Κορυδαλλού: Νέα συμπλοκή - Στο νοσοκομείο ένας κρατούμενος
Από τη συμπλοκή κρατουμένων, κυρίως από τη βόρειο Αφρική, τραυματίσθηκε ένας 25χρονος Μαροκινός στον λαιμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενα ακόμη αιματηρό περιστατικό έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού το απόγευμα της Τετάρτης, με συνέπεια ένας κρατούμενος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Το νέο επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου έχουν σημειωθεί οι περισσότερες αιματηρές επιθέσεις. Ανάμεσα σε αυτές η δολοφονία, τον περασμένο Ιανουάριο, του 36χρονου Αλβανού ποινικού Αλμπερ Μπάκο.
Από τη συμπλοκή κρατουμένων, κυρίως από τη βόρειο Αφρική, τραυματίσθηκε ένας 25χρονος Μαροκινός στον λαιμό και ένας ομοεθνής του, που δεν διατρέχει κίνδυνο.
Και ενώ είναι έντονοι ο φόβος ότι ο κύκλος του αίματος στα σωφρονιστικά καταστήματα θα συνεχισθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε ακόμη
Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο - Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη στη Λυσικράτους
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Μαζωνάκη: «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων
«Νίκο φύγετε από εκεί, όλοι πίσω»: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο Blue Carrier 2
Σοκαριστική ρατσιστική επίθεση στην Ισπανία: Ξυλοκόπησαν νεαρό από τη Βόρεια Αφρική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



