Φωτιά τώρα στη Μεσσηνία: Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μάχη με δύο πύρινα μέτωπα δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη Μεσσηνία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μάχη με δύο πύρινα μέτωπα δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα κατακαίουν φωτιές στις περιοχές Βασιλίτσι και Κάλαντη.
Στο σημείο επιχειρούν 37 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα. Όπως είπε ο αντιδήμαρχος έγινε μία απόπειρα στον Άγιο Θανάση. Ελεγχόμενη είναι η φωτιά στο Βασιλίτσι και η φωτιά στο Κάλαντη προς το παρόν είναι εκτός ελέγχου αλλά με σχετικά ήπια δυναμική.
Αυτή τη στιγμή το κύριο μέτωπο καίει μεταξύ των χωριών Βασιλίτσι και Χρυσοκελλάρια. Η ίδια περιοχή είχε πληγεί από πυρκαγιά το 2022.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



