Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το ενημερωτικό βίντεο
Νέα καμπάνια για την οδική ασφάλεια: «Τα ελληνικά νησιά δεν πρέπει να είναι η τελευταία εικόνα που θα δεις»
Δύο άτομα την ημέρα χάνουν τη ζωή τους από τροχαίο δυστύχημα κατά τους θερινούς μήνες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την οδική ασφάλεια κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, η κυβέρνηση παρουσιάζει νέα ενημερωτική καμπάνια, εστιάζοντας στους αυξημένους κινδύνους στους ελληνικούς δρόμους.
Το ενημερωτικό βίντεο
Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι σαφές και συγκινησιακά φορτισμένο: «Τα ελληνικά νησιά είναι όμορφα. Αλλά όχι αρκετά όμορφα για να είναι το τελευταίο πράγμα που θα δεις στη ζωή σου».
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η καλοκαιρινή περίοδος είναι η πλέον θανατηφόρα στους ελληνικούς δρόμους, με περισσότερα από δύο άτομα να χάνουν καθημερινά τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα.
Η καμπάνια ολοκληρώνεται με το σύνθημα: «Αλλάζουμε συμπεριφορά. Οδηγούμε με ασφάλεια».
Διαβάστε ακόμη
Live Ισπανία - Αργεντινή: Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ 2026
Ο Κολυδάς αναλύει πώς θα κινηθεί ο καύσωνας: Τα 42αρια και οι 4 + 2 πόλεις που θα «βράσουν» - Ποιο το θετικό στοιχείο
«Σπουδαία ιστορία αγάπης»: Ο 89χρονος και η 83χρονη που «απέδρασαν» από οίκο ευγηρίας επειδή δεν περνούσαν καλά
Η μεγάλη έκπληξη 7χρονης που ετοιμαζόταν να κάνει πάρτι γενεθλίων ολομόναχη και η «ηρωίδα» μητέρα της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



