Νοσοκομείο «Γεννηματάς»: Καταγγελία πως ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο
Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου για την σοκαριστική καταγγελία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε διευκρινίσεις για το συμβάν που έγινε σε ανελκυστήρα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» προχώρησε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέτααση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «σήμερα και ώρα περίπου 13:15, σημειώθηκε περιστατικό σε θάλαμο ανελκυστήρα, ο οποίος, σύμφωνα με δήλωση της εργαζόμενης τεχνολόγου που επέβαινε, κινήθηκε απροσδόκητα προς τα κάτω. Η εργαζόμενη εξήλθε χωρίς να υποστεί τραυματισμό και συνέχισε την εργασία της με δική της πρωτοβουλία.
Από τον επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν οι τεχνικοί, ο ανελκυστήρας διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κανονικά. Παρόλα αυτά, η Διοίκηση αποφάσισε την άμεση ακινητοποίησή του για λόγους ασφαλείας, έως την ολοκλήρωση πλήρους τεχνικού ελέγχου.
Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης, και οι προγραμματισμένες συντηρήσεις πραγματοποιούνται κανονικά από αδειοδοτημένη εταιρεία, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Σημειώνεται ότι η τελευταία συντήρηση του ανελκυστήρα πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου 2025».
Στη φυλακή άλλα τρία άτομα του κυκλώματος ναρκωτικών με τους ρασοφόρους - Τι υποστηρίζει η φερόμενη ως αρχηγός
«Δεν ξέρουμε αν έγινε ο κύριος σεισμός»: Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον «χορό» των Ρίχτερ στην Κύπρο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένταση στην Εξεταστική για τα «πολιτικά φρονήματα» του μάρτυρα - Όσα κατέθεσε ο Γιάννης Κουφουδάκης
Δύο Τύποι από Σπίτι - Ep.04: Το BBC δεν κάλυψε τα Βορίζια γιατί μόνταρε Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



