Καταδρομική επίθεση σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας
Οι κουκουλοφόροι φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καταδρομικές επιθέσεις σημειώθηκαν περίπου στις 20:30 στο κέντρο της Αθήνας. Περίπου 30 άτομα προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα στη Βουκουρεστίου, στη Βαλαωρίτου και στην Αμερικής. Επιτέθηκαν με πέτρες σε υποκατάστημα τράπεζας στο ύψος της Πανεπιστημίου και έσπασαν στάση λεωφορείων στην οδό Ακαδημίας, κοντά στη Νομική.
Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα, ενώ φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι δράστες προκάλεσαν καταστροφές επιλεκτικά σε 13 καταστήματα με είδη διεθνών οίκων, αλλά και υποκαταστήματα τραπεζών.
Οι κουκουλοφόροι έχουν πετάξει τρικάκια με το σήμα της αναρχίας, με τα οποία ζητούν την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο στη χορήγηση αδειών στους κρατούμενους.
Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο σφυριά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 15 προσαγωγές.
Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
Μαζικές κυβερνοεπιθέσεις σε σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη - Στο στόχαστρο ψυγεία και καταψύκτες
Η Νίκη Κεραμέως και τα «παιχνίδια» με τον φακό στο υπουργικό συμβούλιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



