Τροχαίο στην Κερατέα: Πυροσβεστικό συγκρούστηκε με ΙΧ - Νεκρή 61χρονη
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και δύο πυροσβέστες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια 61χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή της Κερατέας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Κερατέας - Αναβύσσου ένα πυροσβεστικό όχημα συγκρούστηκε με το ΙΧ που οδηγούσε η 61χρονη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.
Η 61χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «ΚΑΤ» όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και δύο πυροσβέστες που μεταφέρθηκαν στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο οδηγός του πυροσβεστικού οχήματος συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη
Ιστορική ανακάλυψη: Πατημασιές 130 εκατ. ετών στη Βραζιλία ανήκουν σε άγνωστο γιγάντιο θηλαστικό
Ελληνικό: Έκλεψαν καλώδιο οπτικών ινών της ΥΠΑ - Προοριζόταν για κρίσιμο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
Διπλωματικό επεισόδιο Άγκυρας-Κιέβου: Ουκρανικά drones χτύπησαν τουρκικά εμπορικά πλοία
Φονική κακοκαιρία στην Κύπρο: Νεκρός 76χρονος σε σκάφος που βυθίστηκε στο Κάβο Γκρέκο - Κεραυνός χτύπησε άνδρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




