Η στιγμή που γιοτ παρέσυρε ιστιοφόρα στην Κέρκυρα – Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν οι κολυμβητές
Συνελήφθη ο κυβερνήτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυτόπτες μάρτυρες ενός απίστευτου ναυτικού ατυχήματος έγιναν την Παρασκευή (15/8) κολυμβητές στην Κέρκυρα, όταν είδαν γιοτ να παρασέρνει τρία ιστιοφόρα.
Στο βίντεο – ντοκουμέντο του Alpha αποτυπώνεται καρέ-καρέ η σύγκρουση μεταξύ των σκαφών στη θαλάσσια περιοχή της Ίσσου στην Κέρκυρα.
Το μεγάλο ταχύπλοο, στο οποίο επέβαιναν δύο Γερμανοί έχασαν τον έλεγχο του σκάφους τους, το οποίο με την πλώρη του «καρφώθηκε» στο πλαϊνό μέρος ενός αγκυροβολημένου ιστιοπλοϊκού. Με τη σειρά του, το παρέσυρε και έπεσε πάνω σε ένα άλλο ιστιοπλοϊκό.
Ευτυχώς, από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές στα σκάφη.
Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Λιμενικό Σταθμό της Λευκίμμης ενώ συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου.
Διαβάστε ακόμη
Ο Τραμπ αποκάλυψε πού σκοντάφτει η συμφωνία με το Ιράν - Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κείμενο
Τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια
Το ελληνικό video game σε νέα πίστα: Το launching του «Necrophosis: Full Consciousness» και τα 3 επόμενα projects του Άρη Δραγώνη
Από το Θιβέτ στον Πυρσό Γρεβενών: Ο αθλητικογράφος με τη μεγαλύτερη συλλογή κασκόλ προβλέπει την ομάδα έκπληξη του Μουντιάλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



