Τρόμος στο Πήλιο: Γυναίκα ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια έπειτα από επίθεση αδέσποτων – Δεν βοήθησε κανείς
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή μετά τα ΚΑΑΥ, στο σημείο του Καρνάγιου, όπου μία γυναίκα δέχτηκε επίθεση από δύο αδέσποτα σκυλιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό περιστατικό επίθεσης από αδέσποτα ζώα σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι (16/08) στην περιοχή των Καλών Νερών στο Πήλιο.
Σύμφωνα με το gegonotanews, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή μετά τα ΚΑΑΥ, στο σημείο του Καρνάγιου, όπου μία γυναίκα δέχτηκε επίθεση από δύο αδέσποτα σκυλιά.
Η γυναίκα τραυματίστηκε από τα δαγκώματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Παρά τις φωνές της για βοήθεια, ενώ υπήρχαν άνθρωποι γύρω της, κανείς δεν ανταποκρίθηκε, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο ενημέρωσης. Αυτό το γεγονός επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την ψυχολογική της κατάσταση, καθώς βίωσε έντονο φόβο, ανασφάλεια και ένα αίσθημα εγκατάλειψης.

Η παθούσα έχει ήδη καταθέσει καταγγελία στον Δήμο, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του, και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



