Τραγωδία στη Θάσο: Νεκρός 30χρονος λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή Κοίνυρα
Οι πρώτες πληροφορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Κοίνυρα» στη Θάσο.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με τις αρχές, στο σημείο έσπευσαν άμεσα λουόμενοι και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον επαναφέρουν. Ο 30χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θάσου, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Η σορός του άτυχου άνδρα αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



