Τραγωδία στη Θάσο: Νεκρός 30χρονος λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή Κοίνυρα
Οι πρώτες πληροφορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Κοίνυρα» στη Θάσο.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με τις αρχές, στο σημείο έσπευσαν άμεσα λουόμενοι και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον επαναφέρουν. Ο 30χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θάσου, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Η σορός του άτυχου άνδρα αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Live Ισπανία - Αργεντινή: Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ 2026
Ο Κολυδάς αναλύει πώς θα κινηθεί ο καύσωνας: Τα 42αρια και οι 4 + 2 πόλεις που θα «βράσουν» - Ποιο το θετικό στοιχείο
«Σπουδαία ιστορία αγάπης»: Ο 89χρονος και η 83χρονη που «απέδρασαν» από οίκο ευγηρίας επειδή δεν περνούσαν καλά
Η μεγάλη έκπληξη 7χρονης που ετοιμαζόταν να κάνει πάρτι γενεθλίων ολομόναχη και η «ηρωίδα» μητέρα της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



