Άγρια συμπλοκή με τραυματίες σε ληστεία στο Ζεφύρι – Μία σύλληψη, στις φλόγες ένα όχημα
Έρευνα για τους υπόλοιπους δράστες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θύματα ληστείας έπεσαν τρία άτομα στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ομήρου στο Ζεφύρι. Γύρω στις 17.30 έκαναν βόλτα με Ι.Χ. στην περιοχή, όταν άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν επίσης τρία άτομα τους έκοψε τον δρόμο.
Με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από τους επιβαίνοντες τιμαλφή και έγγραφα, που είχαν μαζί τους. Στη συνέχεια το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τα θύματα τυλίχθηκε στις φλόγες.
Οι τραυματίες μεταφερθήκαν με ιδία μέσα στον Ερυθρό Σταυρό και το ιατρικό κέντρο Αμαρούσιου αντίστοιχα. Συνελήφθη ένα άτομο κατόπιν αναζητήσεων ομάδων ΟΠΚΕ, το οποίο αναγνώρισε ένα από τα θύματα. Αναζητούνται τα άλλα δύο άτομα που συμμετείχαν στη ληστεία. Την προανάκριση διενεργεί το Τ.Δ.Ε.Ε. Ζεφυριου.
Διαβάστε ακόμη
Γραμμή 4 Μετρό: Δεκάδες κτίρια με ρωγμές, κάτοικοι απαιτούν στατικούς ελέγχους - Το θέμα στο ΔΣ της Αθήνας σήμερα
«Μάχη» για την ιδιωτικοποίηση των 22 αεροδρομίων - Η γενική αεροπορία ζητά αλλαγές πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός
Πώς οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή επηρεάζουν το πακέτο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Ολονύκτιο αμερικανικό σφυροκόπημα στο Ιράν και ναυτικός αποκλεισμός - Οι νέες απειλές Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




