Κοζάνη: Πτώμα βρέθηκε στα σκουπίδια σε προχωρημένη σήψη
Η σορός ανήκει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε γυναίκα. Τα απορρίμματα -πιθανότατα- προέρχονται από περιοχή της Εορδαίας
Συναγερμός επικράτησε στην Κοζάνη το μεσημέρι της Παρασκευής μόλις εντοπίστηκε πτώμα -πιθανότατα γυναίκας- μέσα σε σκουπίδια.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση. Αυτό -πιθανότατα- βρέθηκε μέσα σε απορρίμματα που προέρχονται από περιοχή της Εορδαίας.
Διαβάστε ακόμη
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



