Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία με συνολικά εφτά τραυματίες μέσα σε είκοσι λεπτά στον ίδιο δρόμο
Τι συνέβη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο τροχαία ατυχήματα με συνολικά επτά τραυματίες σημειώθηκαν μέσα σε περίπου είκοσι λεπτά, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Αυγούστου, στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα και όπως αναφέρει η voria,gr, στο πρώτο τροχαίο, που σημειώθηκε περίπου στις 6:00 το απόγευμα, ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Από τη σύγκρουση, που σημειώθηκε στο ρεύμα εισόδου στην πόλη, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Είκοσι λεπτά αργότερα, στον ίδιο δρόμο, σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο με την εμπλοκή τριών οχημάτων. Από τη σύγκρουση αυτή τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άτομα, τα οποία επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Διαβάστε ακόμη
Νέα τάξη πραγμάτων στη Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν αναδιαμορφώνει την περιοχή με τους δικούς του όρους
Τραγωδία στη Ρόδο: Σκότωσε με μαχαίρι τον συγκάτοικό του πάνω σε καβγά - Η ασήμαντη αφορμή
Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο με εγκατάλειψη: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός παρασέρνει ανυποψίαστο πεζό
Ιστορική ανακάλυψη: Βρέθηκαν στοιχεία χρήσης φωτιάς εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα απ’ ό,τι πιστεύαμε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



