Παλλήνη: 43χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες εταιρείας
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 31 Ιουλίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες εταιρείας στην Παλλήνη είχε τοποθετήσει ένας 43χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Παλλήνης.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 31 Ιουλίου, όταν εργαζόμενοι της εταιρείας βρήκαν την κάμερα με ενσωματωμένη κάρτα μνήμης. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε καταγραφεί να ρυθμίζει τη συσκευή.
Στις 18 Αυγούστου αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του στη Νίκαια, όπου βρέθηκαν υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης. Στα αρχεία που εξετάστηκαν βρέθηκαν βίντεο με ανήλικα άτομα, υλικό από την τουαλέτα της εταιρείας, αλλά και βίντεο προερχόμενα από κάμερες που είχε τοποθετήσει στην οικία του.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος διέταξε τη συνέχιση της κράτησής του.
Στις 22 Αυγούστου παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή, από όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους: εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ.
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



