Προθεσμία 48 ωρών στους συλληφθέντες για τη «Μαφία της Κρήτης» - Πότε θα κλείσει ο «κύκλος» των απολογιών
Η απολογία ενώπιον του ανακριτή θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (4/9), σταδιακά για τα 30 από τα 48 άτομα που συνελήφθησαν, ενώ οι απολογίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως την Παρασκευή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προθεσμία 48 ωρών ζήτησαν και έλαβαν, ώστε να απολογηθούν, οι συλληφθέντες για την υπόθεση του κυκλώματος που δραστηριοποιούταν σε διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς και βομβιστικές επιθέσεις, οι οποίοι είχαν οδηγηθεί νωρίτερα το απόγευμα στο δικαστικό μέγαρο Χανίων.
Η απολογία ενώπιον του ανακριτή θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (4/9), σταδιακά για τα 30 από τα 48 άτομα που συνελήφθησαν, ενώ οι απολογίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως την Παρασκευή.
Συγγενείς και φίλοι των κρατουμένων, κατά την έξοδο τους από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, τους εξέφραζαν τη συμπαράστασή τους, ενώ ορισμένοι προχώρησαν και σε υβριστικά σχόλια σχετικά με τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης χειρίστηκαν την υπόθεση.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η συνολική δικογραφία, που μεταφέρθηκε σε 5 κούτες στο δικαστικό μέγαρο, περιλαμβάνει πολλά παραπάνω άτομα από όσα έχουν συλληφθεί ή είναι κρατούμενοι σε σωφρονιστικά ιδρύματα. Μόνο το διαβιβαστικό έγγραφο της αστυνομίας για την υπόθεση ξεπερνά τις 1.500 σελίδες.
Η υπόθεση αναμένεται να αναλυθεί από τις επίσημες ανακοινώσεις που θα προβεί η τοπική ΕΛΑΣ, το μεσημέρι της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου 2025, με την παρουσία της εκπροσώπου της αστυνομίας Κωνσταντίας Δημογλίδου.
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




