Φωτιά τώρα σε φυτώριο στο Μενίδι: Στο σημείο επιχειρεί ελικόπτερο
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται με στόχο την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς και την αποφυγή αναζωπυρώσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στον δήμο Αχαρνών Αττικής, λίγο μετά τις 15:00, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά βρίσκεται σε φυτώριο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι.
Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση 18 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος έχει κινητοποιηθεί ένα ελικόπτερο.
#Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο στο δήμο Αχαρνών Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 7 οχήματα και 1 Ε/Π
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 3, 2025
Μάχη με τις φλόγες δίνουν πυροσβέστες, ώστε η φωτιά να μην επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους. Ο καπνός είναι ορατός από μεγάλη απόσταση, γεγονός που ανησύχησε τους κατοίκους της περιοχής.
Παράλληλα, η αστυνομία έχει λάβει μέτρα για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς αρκετοί οδηγοί σταματούν για να παρακολουθήσουν το περιστατικό, δημιουργώντας μικρές καθυστερήσεις.
«Λύσεις ή γενικός αποκλεισμός»: Στο Μαξίμου την Τρίτη οι αγρότες με διπλή αντιπροσωπεία - Χαλαρώνουν τα μπλόκα, τι θα ζητήσουν
Η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε» - Στους 116 οι νεκροί από τις διαδηλώσεις
Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή: Παγετός και τσουχτερό κρύο - Πού θα χιονίσει
Λάμπρος Κωνσταντάρας στο ethnos.gr: «Με τη Μαλέσκου είμαστε εντελώς διαφορετικοί, αλλά αυτό έχει ενδιαφέρον»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



