Αμαλιάδα: Λογαριασμός νερού 37.000 ευρώ τον έστειλε στο νοσοκομείο
Το εξωφρενικό ποσό των 37.000 ευρώ καλείται να πληρώσει στην εταιρεία ύδρευσης πολίτης από την Ηλίδα της Αμαλιάδας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το εξωφρενικό ποσό των 37.000 ευρώ καλείται να πληρώσει στην εταιρεία ύδρευσης πολίτης από την Ηλίδα της Αμαλιάδας.
«Όταν είδα τον λογαριασμό άρχισα να έχω ένα πόνο στο στήθος. Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπανε ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να πάω στο νοσοκομείο του Πύργου και κάλεσα τα παιδιά μου», επεσήμανε ο Μιχάλης Ανυφαντής.
Ο ίδιος εξήγησε ότι ο δήμος δεν είχε κάνει καμία μέτρηση από το 2022 και το 2024 αρκετοί έλαβαν υψηλούς λογαριασμούς, ωστόσο ότι σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται το ποσό, που καλείται να πληρώσει.
Διαβάστε ακόμη
ΕΟΔΥ: Νέο επιστημονικό συμβούλιο μετά τις μαζικές παραιτήσεις των 13 μελών - Όλα τα ονόματα
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Σπείρα απέσπασε 710.000 ευρώ από πατέρα πρώην βουλεύτριας της ΝΔ - «Μας τα έδωσε για να εξαγοράσει τις ψήφους μας»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



