Τάγμα της Χρυσής Αυγής έκανε έφοδο στο Μοναστηράκι
Δεκάδες άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής και κρατούσαν στα χέρια κοντάρια και σημαίες, κατέβηκαν στις αποβάθρες του μετρό και φώναζαν συνθήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο μετρό στο Μοναστηράκι εμφανίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, άνθρωποι που βρέθηκαν στο μετρό, δέχτηκαν απειλές από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μαρτυρία, γύρω στις 14.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, 11 Νοεμβρίου, δεκάδες άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής και κρατούσαν στα χέρια κοντάρια και σημαίες, κατέβηκαν στις αποβάθρες του μετρό και αφού πέταξαν τρικάκια, φώναζαν «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και «Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς», για τον 35χρονο που σκοτώθηκε στις Βουλιαράτες.
Το σόου συνοδεύτηκε από απειλές κατά επιβατών που προσπάθησαν να απαθανατίσουν τα όσα διαδραματίζονταν με τα κινητά τους.
«Σβήστο γιατί θα σε βρούμε όπου κι αν είσαι»: Με τη συγκεκριμένη φράση, ο αυτόπτης περιέγραψε τις απειλές που δέχτηκε, στην προσπάθειά του να καταγράψει τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο.
Μινεάπολη: Οργή για τη δολοφονία του 37χρονου από βετεράνο πράκτορα - Ο Τραμπ κατηγορεί τις τοπικές Αρχές
Σοκ και οργή: Κουτάβι βρέθηκε δεμένο και κακοποιημένο σε περιοχή της Καρδίτσας
«Το περίμενα» λέει ο σύζυγος της καθηγήτριας που φίμωσε 13χρονο μαθητή στις Σέρρες
Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα απολίθωμα... τέρας, ύψους 8 μέτρων - «Μια εντελώς νέα μορφή ζωής»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



