Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής
Θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ’ οίκον περιορισμό, στο σπίτι του στην Πεύκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, καθώς το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας έκανε δεκτή την αίτησή του.
Ο πρωτόδικα καταδικασμένος σε 13 έτη κι έξι μήνες κάθειρξης αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι του στην Πεύκη και θα δίνει το παρόν στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται ένα και πλέον χρόνο μετά την επιστροφή του στις φυλακές μετά την αναίρεση της πρώτης απόφασης για την αποφυλάκιση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίτησή του επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Διαβάστε ακόμη
Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



