Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι «ληστές με τα ροτβάιλερ»
Ανάμεσα στα τελευταία θύματά τους ήταν και ένα άτομο ΑμΕΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εννέα κακοποιοί - οι έξι ανήλικοι - συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας Μενιδίου σε καταυλισμό της περιοχής.
Χρησιμοποιώντας ένα ροτβάιλερ, απειλούσαν και πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε περαστικούς, έχοντας ως στόχο να τους αρπάξουν ό,τι αντικείμενα αξίας είχαν μαζί τους. Ανάμεσα στα τελευταία θύματά τους ήταν και ένα άτομο ΑμΕΑ.
Τέσσερις από τους δράστες επιτέθηκαν και σ' έναν πυροσβέστη που πήγαινε στη δουλειά του. Έβαλαν το σκυλί να του επιτεθεί και να τον δαγκώσει στο πόδι. Έτσι τον ακινητοποίησαν και του πήραν τσαντάκι με χρήματα, κινητό και διάφορα έγγραφα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Οι εννέα συλληφθέντες πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν σε ανακριτή την προσεχή Τρίτη. Παράλληλα κινούνται διαδικασίες και σε βάρος των γονέων των ανήλικων δραστών.
Ψηφίστηκε η τροπολογία για την αναστολή ασύλου - Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή
Εξελίξεις στην υπόθεση της Μουρτζούκου: «Δεν είναι η μόνη που ευθύνεται - Θα τα πει όλα» λέει ο δικηγόρος της - Απολογείται την Κυριακή
Επεισόδια και χημικά έξω από τη σύνοδο των πρυτάνεων - Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Σουνίου
Ένωση Ασθενών Ελλάδος: Να ληφθούν τώρα μέτρα για τις δυσλειτουργίες στη διανομή ακριβών φαρμάκων κατ’ οίκον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr