Απομάκρυναν περίπτερο-«βόμβα» αμιάντου στη Θεσσαλονίκη
Τις εργασίες ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το τμήμα Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξήλωσαν περίπτερο η στέγη του οποίου ήταν από αμίαντο στη Θεσσαλονίκη, βάζοντας τέλος σε μια μόνιμη απειλή για την υγεία χιλιάδων ανθρώπων της περιοχής.
Το περίπτερο το οποίο βρίσκονταν στο δήμο Παύλου Μελά και ήταν κλειστό τα τελευταία 15 χρόνια αποτελούσε εστία μόλυνσης της δημόσιας υγείας καθώς βρισκόταν ανάμεσα σε σχολικό συγκρότημα και σε αθλητικό χώρο της περιοχής της Ευκαρπίας.
Τις εργασίες ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το τμήμα Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά, αφού πρώτα εξασφαλίστηκαν όλες οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Με τη συνδρομή πιστοποιημένου συνεργείου διαχείρισης επικίνδυνων υλικών της εταιρείας INTERGEO απομακρύνθηκε ο σπασμένος αμίαντος από τη στέγη και ακολούθως το τμήμα Καθημερινότητας του δήμου ξήλωσε το παράπηγμα που καταλάμβανε χώρο 50 τ.μ..
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Βρέθηκε στο σημείο όπου γυρίστηκαν οι «Διπλοπενιές» – Η φωτογραφία 60 χρόνια μετά
Δυστύχημα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Βίντεο-σοκ από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης - «Κανείς δε φορούσε κράνος»
Νεκρά 43 αγόρια για να «γίνουν άνδρες»: Το βάρβαρο έθιμο στη Νότια Αφρική που προκαλεί φρίκη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το εντυπωσιακό βίντεο για το νέο αμυντικό σύστημα και το μήνυμα Δένδια στην ΕΕ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



