Μετά από μέρες στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, ο Δημήτρης Οικονομόπουλος επιστρέφει σπίτι για λόγους υγείας
Τι ανακοίνωσε η ομάδα «Μέχρι Τέλους»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την επιστροφή του Δημήτρη Οικονομόπουλου, που βρέθηκε στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι από την πρώτη στιγμή, στο σπίτι και στην οικογένειά του ανακοίνωσε η ομάδα «Μέχρι Τέλους». Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η απόφαση ελήφθη κατόπιν εντολής των ιατρών του Λαϊκού Νοσοκομείου αλλά και της επιβλέπουσας ιατρού, Όλγας Κοσμοπούλου, για λόγους υγείας.
Ο κ. Οικονομόπουλος είχε ξεκινήσει απεργία στις 17 Σεπτεμβρίου 2025, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον Πάνο Ρούτσι. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, εξαναγκάστηκε να την εγκαταλείψει ώστε να δοθεί προτεραιότητα στην υγεία του.
Η ανακοίνωση της ομάδας τονίζει ότι ο αγώνας του Πάνου Ρούτσι «είναι μεγάλος και έχει ακόμη δρόμο», ενώ υπογραμμίζει πως όσοι βρίσκονται στο πλευρό του πρέπει να προστατεύουν την υγεία τους.
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



