Μετά από μέρες στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, ο Δημήτρης Οικονομόπουλος επιστρέφει σπίτι για λόγους υγείας
Τι ανακοίνωσε η ομάδα «Μέχρι Τέλους»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την επιστροφή του Δημήτρη Οικονομόπουλου, που βρέθηκε στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι από την πρώτη στιγμή, στο σπίτι και στην οικογένειά του ανακοίνωσε η ομάδα «Μέχρι Τέλους». Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η απόφαση ελήφθη κατόπιν εντολής των ιατρών του Λαϊκού Νοσοκομείου αλλά και της επιβλέπουσας ιατρού, Όλγας Κοσμοπούλου, για λόγους υγείας.
Ο κ. Οικονομόπουλος είχε ξεκινήσει απεργία στις 17 Σεπτεμβρίου 2025, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον Πάνο Ρούτσι. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, εξαναγκάστηκε να την εγκαταλείψει ώστε να δοθεί προτεραιότητα στην υγεία του.
Η ανακοίνωση της ομάδας τονίζει ότι ο αγώνας του Πάνου Ρούτσι «είναι μεγάλος και έχει ακόμη δρόμο», ενώ υπογραμμίζει πως όσοι βρίσκονται στο πλευρό του πρέπει να προστατεύουν την υγεία τους.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



