Θρήνος στην Αντίπαρο: Νεκρός από σκαπτικό μηχάνημα 40χρονος πατέρας δύο παιδιών
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κάτω από το βαρύ όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αντίπαρο, όπου ένας 40χρονος ντόπιος καταπλακώθηκε από σκαπτικό μηχάνημα κατά τη διάρκεια εργασιών.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί στο σημείο για να επιβλέψει το έργο όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε κάτω από το βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο 40χρονος ήταν πατέρας δύο αγοριών και ιδιαίτερα γνωστός στο νησί. Ο χειριστής του μηχανήματος, επίσης ντόπιος, έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο θανατηφόρο δυστύχημα.
Αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο, όμως για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Έχει σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό.
Διαβάστε ακόμη
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης - Ποια ατζέντα επιστρατεύει η κυβέρνηση
Έτοιμος ο Ανδρουλάκης για μετωπική με τον Μητσοτάκη - Οι επιθέσεις για υποκλοπές και το αίτημα για εκλογές
Ανησυχία με τις ελλείψεις καυσίμων στα αεροσκάφη - Υπάρχει κίνδυνος να μείνει η Ευρώπη χωρίς αερομεταφορές;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




