Απεργία 1η Οκτωβρίου: Κανονικά οι πτήσεις την Τετάρτη - Κηρύχθηκε παράνομη
Κανονικά θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη οι πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κανονικά θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη οι πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια καθώς η απεργία που είχαν εξαγγείλει τόσο οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, όσο και οι ηλεκτρονικοί της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κρίθηκαν παράνομες.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΥΠΑ, η συμμετοχή της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ), της ΟΣΥΠΑ και της ΕΝΗΜΑΕΚ στην 24ωρη απεργία της 1/10/25, που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ, κηρύχθηκε παράνομη, μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Ως εκ τούτου, δεν θα επηρεαστούν, από την απεργιακή κινητοποίηση, οι πτήσεις που είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2025.
Διαβάστε ακόμη
Το Ιράν βάζει «φρένο» στις προσδοκίες για συμφωνία με τις ΗΠΑ: «Δεν παραδίδουμε το ουράνιο»
Πιο έτοιμος από ποτέ ο τρομερός Ολυμπιακός για την κούπα! Έλιωσε τη Φενέρ και έφυγε για τελικό
Το «φρούριο» της απάτης στη Δυτική Αττική: Έστησαν τηλεφωνικό κέντρο-μαμούθ και άρπαξαν 2 εκατ. ευρώ
Τα φάρμακα απώλειας βάρους αναχαιτίζουν τον καρκίνο; Τι δείχνουν μελέτες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



