Θρίλερ με τον θάνατο της εγκύου στην Άρτα: «Έχουμε πληροφορίες ότι καταστράφηκαν τα δείγματα αίματος της Σπυριδούλας»
Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκταφής της σορού της άτυχης εγκύου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την 28χρονη έγκυο Σπυριδούλα, η οποία απεβίωσε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο της Άρτας, έπειτα από αλλεργικό αναφυλακτικό σοκ που υπέστη από την αντιβίωση που της χορηγήθηκε.
Η διαδικασία εκταφής της σορού της άτυχης εγκύου ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (04/10).
Προκειμένου τη Δευτέρα, ο Ιατροδικαστής να προχωρήσει στη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, καθώς και τοξικολογικών εξετάσεων, η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Κλινική Ιωαννίνων.
Η δικηγόρος της 28χρονης, κ. Μάρκου, κατήγγειλε το απόγευμα του Σαββάτου (04/10), μιλώντας στο MEGA ότι «έχουμε πληροφορίες ότι καταστράφηκαν τα δείγματα αίματος της Σπυριδούλας».
Η οικογένεια της πληγείσας Σπυριδούλας αναμένει να πληροφορηθεί από τη νεκροψία – νεκροτομή ποιο ακριβώς φαρμακευτικό σκεύασμα προκάλεσε το αναφυλακτικό σοκ που διέκοψε τη ζωή της 28χρονης εγκύου, μητέρας και ενός 2χρονου παιδιού, καθώς και με ποιον τρόπο αντιμετωπίστηκε από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Άρτας η μοιραία παρενέργεια.
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Περιβαλλοντική «βόμβα» στον Κηφισό: Έως 500% πάνω από τα όρια το ποσοστό ρύπανσης - Οι μεγάλοι κίνδυνοι για την υγεία
Πού κολλάει η επιστροφή των Γλυπτών, το απουσιολόγιο της 5ης Οκτωβρίου και η στενή σχέση Άδωνι-Ομάδας Αλήθειας
Μηνύματα Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ - Πώς βλέπει η Αθήνα την επόμενη ημέρα
Τραμπ-Σι: Από το Ιράν και την Ταϊβάν μέχρι την AI - Τα μέτωπα που δοκιμάζουν τη σχέση ΗΠΑ-Κίνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




