Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Μαρίσσας Λαιμού - Αναμονή για εξειδικευμένες τοξικολογικές εξετάσεις
Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο της άτυχης 30χρονης γυναίκας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τελέστηκε το Σάββατο στο Λονδίνο η κηδεία της 30χρονης Μαρίσσας Λαιμού, η οποία βρέθηκε νεκρή στην έπαυλή της λίγες ώρες αφότου έλαβε εξιτήριο από νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας.
Το λευκό φέρετρο μεταφέρθηκε στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη γυναίκα, βυθισμένοι στη θλίψη.
Η οικογένεια ζητά εξηγήσεις
Η Μαρίσσα Λαιμού εντοπίστηκε νεκρή από την οικονόμο της στις 11 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία κατέληξε σε προσωρινό συμπέρασμα σήψης, η οποία προκλήθηκε από τσίμπημα εντόμου, σε συνδυασμό με υποκείμενη ευπάθεια εξαιτίας προηγούμενης χημειοθεραπείας και μιας σπάνιας πάθησης, της αιμοφαγοκυτταρικής λεμφοϊστιοκυττάρωσης (HLH), με την οποία είχε διαγνωστεί το 2023.
Η οικογένεια, ωστόσο, θέτει σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου της 30χρονης και έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες, κάνοντας λόγο για πιθανή ιατρική αμέλεια. Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου (UCLH) διαγνώστηκε με τοξική αντίδραση από δηλητήριο, ενώ παρουσιάζονταν ανησυχητικά χαμηλά επίπεδα οξυγόνου και αρτηριακής πίεσης, πριν λάβει εξιτήριο.
Εκκρεμεί κύκλος εξειδικευμένων τοξικολογικών και παθολογοανατομικών εξετάσεων, καθώς παραμένει αδιευκρίνιστο ποιο έντομο προκάλεσε το τσίμπημα, πότε και υπό ποιες συνθήκες αυτό συνέβη.
Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, η σορός της Μαρίσσας Λαιμού αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



