Λαμία: Άγρια συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών - Έσυραν κοπέλα από τα μαλλιά
Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες προσήγαγαν τρία κορίτσια, ενώ το τέταρτο διέφυγε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το βράδυ του Σαββάτου (04/10) στη Λαμία σημειώθηκε μια επεισοδιακή συμπλοκή μεταξύ ανήλικων κοριτσιών, οι οποίες φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τουλάχιστον 4 κορίτσια συνεπλάκησαν. Σε κάποια φάση, δύο από αυτές έσυραν μια άλλη κοπέλα από τα μαλλιά και την έριξαν βίαια στο πεζοδρόμιο.
Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες προσήγαγαν τρία κορίτσια, ενώ το τέταρτο διέφυγε. Οι ηλικίες των κοριτσιών κυμαίνονται από 14 έως 16 ετών. Κλήθηκαν επίσης οι γονείς τους, οι οποίοι, καθώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, δεν θέλησαν να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.
Επιπλέον, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το συγκεκριμένο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων δεν ήταν το μοναδικό του Σαββάτου. Είχε προηγηθεί λίγο νωρίτερα μια συμπλοκή μεταξύ αγοριών στην πλατεία Διάκου, ενώ στις 22:00 ακολούθησε ένα ακόμη επεισόδιο στα σκαλάκια της πλατείας Ελευθερίας, στο ύψος της οδού Ναυαρίνου. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων εξαφανίστηκαν με την εμφάνιση των μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



