Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους αστυνομικούς και πήγαν να... ελέγξουν «συνάδελφό» τους
Πρόκειται για τρεις νεαρούς, ηλικίας 21, 21 και 19 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τους αστυνομικούς παρίσταναν τρεις νεαροί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι εντοπίστηκαν, όταν πήγαν να ελέγξουν αστυνομικό που βρισκόταν στη λήξη της υπηρεσίας του.
Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 21, 21 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής και παράβασης του Νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 6 Οκτωβρίου, στον Εύοσμο, οι τρεις νεαροί, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός εξ’ αυτών, το οποίο, μάλιστα, έφερε φάρο, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς αποπειράθηκαν να ελέγξουν αστυνομικό που βρισκόταν στη λήξη της Υπηρεσίας του.
Όταν αντιλήφθηκαν την ιδιότητά του, τράπηκαν σε φυγή, όμως, έπειτα από άμεσες ενέργειες του αστυνομικού και με τη συνδρομή κληθέντων συναδέλφων του, ακινητοποιήθηκαν σε κοντινή περιοχή.
Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας φάρος, ένα ρόπαλο και ένα μαχαίρι.
Τι φέρνει το 2026 στα οικονομικά των νοικοκυριών - Τα καλά και τα κακά νέα για τους εργαζόμενους
Επίθεση δημάρχων κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση των σχολικών επιτροπών - Τι ζητούν
Οι λεπτομέρειες της αναθεωρημένης σύμβασης με την Hellenic Train - Οι αλλαγές και το αεροπορικό μοντέλο στα εισιτήρια
Μπλόκα αγροτών: Οι σκέψεις για απόβαση χιλιάδων τρακτέρ στην Αθήνα και το plan b της κυβέρνησης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




