Επεισόδια στη Λιβαδειά: Αγρότες περικύκλωσαν τον Τσιάρα και συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Οι αγρότες επιδίωξαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με την πολιτική του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης... κατ ιδίαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές χάους με αφορμή την παρουσίαση του τοπικού σχεδίου Ανάπτυξης διαδραματίστηκαν στο Διοικητήριο Λιβαδειάς.
Αγρότες εισέβαλαν στην αίθουσα που πραγματοποιούνταν η παρουσίαση, στην οποία παρευρισκόταν και ο Κώστας Τσιάρας, όπου και περικύκλωσαν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε μια προσπάθεια να διαμαρτυρηθούν για την αγροτική πολιτική.
Πολύπλευρη δυσαρέσκεια στην κυβερνητική πολιτική
Σύμφωνα με το tvstar.gr, οι Αρχές είχαν δημιουργήσει κλοιό για να εμποδίσουν την είσοδο των αγροτών στο κτίριο, αφού προηγουμένως είχαν προκληθεί επεισόδια, με την αστυνομία μάλιστα να κάνει ρίψη χημικών.
Οι αγρότες ωστόσο κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και εισήλθαν με τα τρακτέρ στο προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου και προσέγγισαν τον κ. Τσιάρα ώστε να εκφράσουν την αντίθεσή τους τόσο για την πολιτική του ίδιου, όσο και για την ευρύτερη κυβερνητική αγροτική πολιτική.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων να αποχωρήσουν από την εκδήλωση, για την οποία είχαν πρόσκληση να συμμετάσχουν, καταγγέλοντας επιχείρηση διάσπασης του αγροτικού κινήματος.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



